Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mary Royal


Descriere

Descriere: Mary Royal Hotel este un hotel apreciat de oaspetii sai, avand un scor pe booking.com de 9.6. Hotelul a fost construit in 2018, este localizat in acelasi complex cu Hotel Mary si impart aceleasi facilitati si servicii.
Localizare: Mary Royal Hotel este localizat in Platanias, la aproximativ 100 m de plaja de nisip premiata cu Blue Flag si 5 km de orasul Rethymno.
Dotari camere: Mary Royal Hotel are 16 unitati de cazare. Apartamentele de lux au in medie 45 mp si sunt dotate cu aer conditionat, acces internet WiFi, televizor satelit, seif (2 euro/zi), chicineta (frigider, plita electrica, masina de facut cafea, fierbator, sandwich toaster, cuptor si vesela), masa cu scaune, baie cu dus cu hidromasaj, uscator de par, halat si papuci, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Mary Royal Hotel pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, salon, schimb valutar, camera pentru bagaje, wi-fi, 2 piscine, umbrele si sezlonguri gratuite la piscina si cu plata pe plaja, prosoape pentru piscina/plaja cu depozit, gradina, parking, doctor la cerere (cu plata), prim ajutor, salon cu terasa pentru micul dejun, snack cafe-bar la piscina, sala pentru jocuri electronice, biliard, darts, sauna, gym. Se organizeaza seri grecesti si barbeque.
Facilitati copii: Mary Royal Hotel asigura pentru copii piscina separata, pat si scaune pentru infanti (la cerere, gratuit).
Clasificare oficiala: 3 stele
Web site: https://www.maryroyalhotel.gr/
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.