Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palmera Beach Hotel & Spa

de la
492  438 
Tarif / persoana
* perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Palmera Beach Hotel & Spa este o proprietate de 3 stele care se află pe malul mării, în Hersonissos (Creta), și oferă piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Palmera Beach Hotel & Spa includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 38 camere. Camerele confortabile de la Palmera Beach Hotel & Spa au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Palmera Beach Hotel & Spa oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria grecească și internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Palmera Beach Hotel & Spa amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În zonă se organizează sesiuni de scufundări și se poate practica caiac. Palmera Beach Hotel & Spa este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune.

Palmera Beach Hotel & Spa se află la 25 km de Orașul Heraklion și la 20 km de Aeroportul Internaţional Heraklion. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Palmera Beach Hotel & Spa sunt: Acvariul Aquaworld - 500 m, Muzeul Folcorului Lixnostatis - 1,8 km, Parcul acvatic Acqua Plus - 4,0 km.


Restaurante:
Palmera Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Palmera Seaside - Bucătărie: grecească, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Lift
Seif
Umbrele de soare
Sală de fitness
Windsurfing
Wi-Fi zone publice gratuit
Teren de golf - cu plata
Biliard - cu plata
Golf - cu plata
TV
Telefon
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
2 restaurante
Pachete Spa - cu plata
Accesibil cu scaunul cu rotile
Caiac - cu plata
Dressing
Halat de baie
Șezlonguri
Călărie - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Cameră pentru bagaje
Baie cu cadă sau duș
Scufundări - cu plata
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Parcare pe stradă
Bibliotecă
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Baie turcească - cu plata
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Saună - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Tv în spațiile comune
Cameră cu aburi
Fierbător
Toaletă cu mânere
Toaletă înaltă
Chiuvetă joasă de baie
Facilități business - fax/ copiator
Snack bar

Locatie