Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hyatt Regency Dubai Creek Heights Residences


Descriere

Situat la 3,8 km de Centrul Internaţional de Convenţii şi Expoziţii Dubai şi la 4 km de Aeroportul Internaţional din Dubai. Staţia de metrou este la 5 minute de mers pe jos, iar centrul comercial Wafi este la 7 minute de mers pe jos. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi. De asemenea, se oferă parcare privată, precum şi parcare cu valet.

Localizare
Situat la 3,8 km de Centrul Internaţional de Convenţii şi Expoziţii Dubai şi la 4 km de Aeroportul Internaţional din Dubai. Staţia de metrou este la 5 minute de mers pe jos, iar centrul comercial Wafi este la 7 minute de mers pe jos.

Facilitati Hotel
Hyatt Regency Creek Residence pune la dispoziţie şi un centru de fitness şi oferă tratamente de masaj. Oaspeţii se pot bucura de masă la mai multe restaurante disponibile la proprietate. În clădirea turn este disponibil un minimarket de unde oaspeţii pot face cumpărături. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Facilitati Camere
Toate unităţile de cazare au zonă de luat masa şi o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie o bucătărie cu maşină de spălat vase, cuptor şi cuptor cu microunde. În plus, are prăjitor de pâine, frigider, plită şi cană fierbător. Toate unităţile de cazare au baie privată cu o cadă şi bideu, precum şi halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.