Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Novotel World Trade Centre Dubai


Descriere

Acest hotel de 4 stele se află în inima oraşului Dubai, aproape de bulevardul Sheikh Zayed, şi este legat de Centrul Internaţional de Convenţii din Dubai. Oferă o piscină mare în aer liber şi o parcare privată gratuită.Localizare
Bur Dubai şi Deira sunt la mai puţin de 15 minute de mers cu maşina de Novotel. Staţia de metrou World Trade Centre 1 este situată la mai puţin de 5 minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurantul Entre Nous oferă mâncăruri internaţionale, iar oaspeţii au la dispoziţie şi room service. La Café Cream şi la barul de la piscină Chill’s se servesc gustări. La Barul Blue puteţi asculta muzică de jazz.

Există un centru de afaceri, o recepţie cu program nonstop şi un serviciu de concierge care poate facilita excursii şi închirieri de maşini. Centrul Financiar Internaţional Dubai DIFC şi Sheikh Zayed Road se află la 5 minute de mers cu maşina, iar Dubai Mall este la 10 minute de mers cu maşina. În plus, se asigură un serviciu gratuit de transfer la principalele malluri şi la plajă.