Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Komodor 3* din Dubrovnik este un hotel cochet, situat la 50 m fata de plaja publica cu nisip si la doar 10 minute de mers cu autobuzul local fata de centrul istoric al orasului. Turistii sunt invitati sa se relaxeze la piscina exterioara, sa se bucure de partea gastronomica oferita in cadrul restaurantului, ori sa faca excursii la principalele obiective turistice si cultural din zona.Drinks & Food
Partea gastronomica, preparatele culinare gustoase si bauturile savuroase pot fi intalnite in cadrul restaurantului si a barului din cadrul hotelului.

Sport si divertisment
Turistii sunt invitati la relaxare si cultura, exista facilitati pentru ambele oportunitati de petrecere a timpului liber: piscina exterioara, plaja publica in apropierea hotelului, promenada golfului Lapad la doar 5 minute, obiective turistice din patrimonial UNESCO la scurta distanta, spectacole de divertisment de 2 ori/saptamana, salon cu acces internet.
Localizare
Hotelul Komodor 3* este situat in Duborvnik, la doar 50 m fata de plaja. Turistii care doresc sa ajunga la promenade din golful Lapad vor face o scurta plimbare de 5 minute, iar pentru a ajunge la centrul istoric al orasului vor merge cu autobuzul local 10 minute. Aeroportul international este situat la 25 km fata de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.