Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Site Web
http://www.dubrovnikhotels.travel/hotel-uvala-dubrovnik

SPA & Welness
Hotelul detine un centru Spa moder si complet echipat, ce ofera activitati precum: baie de aburi, sauna, solar, piscine interioara, sala de fitness, Jacuzzi, masaj.

Drinks & Food
Turistii pot servi masa in cadrul restaurantului Mantala, care ofera preparate delicioase din bucataria locala si internationala. De asemenea, in cadrul barului Rozolin se pot servi bauturi racoritoare alcooline si nonalcoolice si gustari variate.

Sport si divertisment
In ceeea ce priveste sportul si divertismentul , turistii beneficiaza de facilitate precum: sala de fitness, sporturi nautice, programe de divertisment, piscine in aer liber, magazine, tenis de masa.

Localizare
Hotelul Uvala se afla in Peninsula Lapad si este inconjurat de marea de un albastru limpede si de paduri de pin umbroase si verzi. Autobuzele locale opresc in fata hotelului, fiind necesare 15 minute pentru a ajunge in centrul istoric. Autogara principala si portul pentru feriboturi sunt la 4 km de hotel. Aeroportul Dubrovnik se afla la o distanta de 25 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.