Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Palacio Estoril de 5 stele ofer interioare opulente si grdini luxuriante, cu un teren de golf. La doar 200 de metri de centrul de congrese din Estoril, are 4 optiuni de luat masa si un centru spa de inspiratie asiatic. Facilitati hotel: Restaurantul Grill Four Seasons ofer o selectie de specialitti portugheze si internationale intr-o atmosfer sofisticat. Oaspetii pot lua masa, de asemenea, in stil pe Terasa Bougainvillea sau s incerce mese sntoase Thai la Sandalwood Cafe. Barul Estoril a fost locul favorit de petrecere a timpului liber pentru spioni in timpul celui de al doilea rzboi mondial. Astzi, barul Estoril ofer o atmosfer fermectoare, clasic, in care oaspetii se pot bucura de o butur plcut la piscina cu vedere la grdini.
Dotari camere: Camerele de la Palacio Estoril Hotel & Golf sunt spatioase si decorate cu confortabil. Ele sunt dotate cu tot confortul, inclusiv o zon spatioas de lucru, TV cu ecran plat si articole de toalet de lux.
Centru wellness & spa langa la Hotel Banyan Tree Spa: are o suprafata 2500 mp, piscina interioara cu apa termala, jacuzzi, sauna, baie turceasca, hammam, sala de fitness, lectii private cu instructori de Pilates sau yoga, cabine de masaj si pentru diverse tratamente faciale si corporale; Va puteti relaxa si la piscina exterioara iar sezlongurile, saltelele, umbrele si prosoapele pentru piscina sunt gratuite. Masaj si sesiuni de infrumusetare sunt disponibile contra cost.
Pagina web: http://www.palacioestorilhotel.com/content/1/1/homepage

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie