Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THB Los Molinos

   Ibiza Island Various Locations, Balearic Islands, Spania


Descriere

Hotelul THB Los Molinos face parte din faimosul landt THB, oferindu-le oaspetilor sai o sedere de neuitat in Ibiza prin amplasarea privilegiata pe malul marii si serviciile exceptionale. Cu o vedere minunata asupra plajei de Figueretes, va puteti bucura de o zi relaxanta savurand un cocktail in barul hotelului sau bucurandu-va de un masaj langa piscina. THB Los Molinas reprezinta definitia clara a insulei: frumusete mediteraneana si viata de noapte. Localizare: Hotelul se afla situat la mai putin de 5 minute de mers pe jos de centrul istoric al capitalei, la 1 km de catedrala si la aproximativ 2 km distanta de clubul Pasha. In imediata vecinatate a hotelului se afla atat locul de plecare al taxiurilor pe apa catre centrul capitalei iar zona cu baruri si restaurant se afla la mica distanta.
Facilitati:Hotelul dispune de gradina, receptie deschisa 24 h, 2 restaurante (bufet si A l'a carte) piscina cu bar, sezlonguri cu umbrela, acces wi-fi, aer conditionat, serviciu pentru prosoape,lounge bar, seviciu de spalatorie, sala de conferinte, parcare. Zona de wellness ofera sala de fitness, piscina interioara incalzita, jacuzzi, sauna si servicii de masaj.
Camerele :Sunt modern decorate si dispun de baie dotata cu uscator de par, minibar, fierbator, aer conditionat si incalzire, acces wi-fi ( gratuit), seif, telefon, TV.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.