Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PHILIPPION CITI HOTEL


Descriere

Philippion Citi Hotel are restaurant și este situat în orașul Kos. Proprietatea pune la dispoziție un bar și o terasă. Recepția proprietății are program nonstop.Arborele lui Hippocrate este situat la 500 de metri de unitatea de cazare, iar Agora Antică se află la 600 de metri. Aeroportul Internațional Hippocrates din Kos este situat la 21 km de proprietate.

Localizare

Arborele lui Hippocrate este situat la 500 de metri de unitatea de cazare, iar Agora Antică se află la 600 de metri. Aeroportul Internațional Hippocrates din Kos este situat la 21 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Philippion Citi Hotel are restaurant și este situat în orașul Kos. Proprietatea pune la dispoziție un bar și o terasă. Recepția proprietății are program nonstop.La proprietate este servit un mic dejun american.

Facilitati Camere

Fiecare cameră de la hotel are balcon. De asemenea, toate camerele de la Philippion Citi Hotel sunt prevăzute cu aer condiționat și TV cu ecran plat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.