Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PETROU HOTEL APARTMENTS


Descriere

Foarte bine 8 Booking.com Hotelul familial ofera cazare confortabila la preturi rezonabile, in centrul orasului Larnaca, o atmosfera relaxanta si prietenoasa, garantia unei vacante memorabile. In apropierea hotelului se afla numeroase obiective turistice, intre care Lacul Sarat, Fortul si Marina. Drinks & Food
Hotelul ofera cazare fara masa. Optional, se poate solicita supliment de mic dejun.

Sport si divertisment
Oaspetii au posibilitatea de a juca biliard, sau de a inchiria biciclete. Pe plaja exista sporturi nautice, iar in jurul hotelului numeroase baruri si cluburi.

Localizare
Hotelul se afla in centrul orasului Larnaca, la 4 minute de mers pe jos faa de renumita promenada si plaja lunga, cu nisip fin, Finikoudes. In jurul hotelului se afla numeroase restaurante, cafenele, baruri si cluburi de noapte, precum si principalul centru comercial al orasului. Aeroportul ese la 10 minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, spalatorie, curatatorie, calcatorie, acces gratuit la internet WIFI, parcare publica, inchiriere masini si biciclete, lift, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, sala TV comuna, biblioteca, biliard.