Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat în Nidri (Lefkada), Nidri Bay Studios se afl─â la 450 m de plaja Nidri ╚Öi ofer─â apartamente cu aer condi╚Ťionat, gr─âdin─â ╚Öi teras─â în aer liber. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice. Parcarea este disponibil─â la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 14 camere. Fiecare camer─â dispune de ma╚Öin─â pentru preparare cafea sau ceai ╚Öi fierb─âtor În camere exist─â baie cu du╚Ö. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspe╚Ťii pot admira apusul sau r─âs─âritul soarelui. Camerele de la Nidri Bay Studios au în dotare aer condi╚Ťionat ╚Öi Tv. Oaspe╚Ťii au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Fiecare unitate de cazare include o chicinet─â utilat─â cu frigider, plit─â de g─âtit ╚Öi ustensile de buc─ât─ârie. De asemenea, este disponibil─â o zon─â de luat masa. Proprietatea ofer─â camere pentru familie cu o suprafa╚Ť─â mai mare ╚Öi un num─âr mai mare de paturi fa╚Ť─â de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefum─âtori.

La proprietate exist─â un snack-bar care ofer─â cafea, b─âuturi ╚Öi gust─âri. Masa poate fi servit─â atât în interior, cît si în aer liber, pe teras─â, în func╚Ťie de vreme. Oaspe┼úii î┼či pot preg─âti micul dejun ┼či alte mese ┼či le pot savura chiar pe balcon.

În cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â în aer liber pentru cei care doresc s─â se relaxeze ╚Öi s─â se bronzeze. Aceasta este prev─âzut─â cu ╚Öezlonguri confortabile, prosoape ╚Öi umbrele de soare, precum ╚Öi cu un bar unde oaspe╚Ťii pot degusta b─âuturi alcoolice sau r─âcoritoare. Proprietatea are o piscin─â care ofer─â o vedere panoramic─â asupra întregii zone

Oaspe╚Ťii se pot relaxa în gr─âdina frumos amenajat─â de la proprietate.

Nidri Bay Studios are în apropiere o plaj─â cu nisip. Pe plaj─â exist─â ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele de plaj─â contra cost.

Nidri Bay Studios se află la 28 km de Orașul Lefkada și la 25 km de Aeroportul Aktion. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.


Plaje în vecinătate
Nidri Beach - 450 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Aktion - 25 km
Aerportul Kefalonia - 68 km
Aeroportul Araxos - 88 km

Puncte de interes
Orașul Lefkada - 28 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Parcare la proprietate
Apartamente
╚śezlonguri
Gr─âdin─â
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Camere pentru nefum─âtori
Baie cu duș
Aer condi╚Ťionat
Teras─â
Piscin─â cu vedere panoramic─â
Plaj─â public─â
Plaj─â cu nisip
Mașină de cafea
Plaj─â
Acces imediat la plaj─â
Bar la piscin─â
Fierb─âtor
Umbrele de plaj─â - cu plata
╚śezlonguri sau paturi de plaj─â - cu plata
Mas─â
Ustensile de buc─ât─ârie
Plit─â de g─âtit
Zon─â de luat masa
Chicinet─â
Plaj─â - la 450 m
Telefon
Snack bar

Locatie