Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Colonna Grand Hotel Capo Testa - fara transfer


Descriere

Descriere: hotelul cu 125 camere si arhitectura mediteraneana este situat langa plaja Rena di Ponente, cu vedere asupra istmului Capo Testa. Hotelul are o pozitie privilegiata si ofera clientilor sai privelisti asupra golfului La Colba, golfului Santa Reparata si a peninsulei Capo Testa. Spre nord se poate vedea chiar si insula Corsica.
Localizare: in nordul Sardiniei, langa o frumoasa plaja cu nisip fin, la 3 km de centrul oraselului Santa Teresa Gallura, la 130 km distanta de aeroportul Alghero.
Dotari camere: camerele sunt decorate in stil traditional sard si sunt echipate cu: baie cu cada sau dus, uscator de par, TV, telefon, aer conditionat, minibar, internet wifi, seif (cu plata), balcon sau terasa.
Facilitati hotel: 2 restaurante, bar, piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrelute la piscina, jacuzi, internet wifi, parcare privata, piano bar, shuttle bus pana in centrul orasului Santa Teresa. Activitati: centru wellness (cu plata suplimentara), sala fitness.
Facilitati pentru copii: piscina, miniclub pentru copii intre 5 si 10 ani, meniu special la cina.
Plaja: plaja lunga cu nisip fin de culoare alba este situata langa hotel.
Website: http://www.grandhotelcapotesta.it

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie