Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Smeraldo Beach - fara transfer


Descriere

Descriere: construit in anul 1973 si renovat in totalitate in 2000, hotelul dispune de 162 de camere dispuse pe 4 niveluri. Unele camere au vedere catre mare oferind o panorama spectaculoasa asupra Mediteranei.
Localizare: pe malul marii, la 150 km de aeroportul Alghero, la 200 metri de centrul localitatii Baja Sardinia, celebra statiune Porto Cervo este la doar 5 km distanta.
Dotari camere: camerele standard au o suprafata de 19 mp si dispun de balcon sau terasa, baie proprie cu dus si uscator de par, aer conditionat, TV satelit, minibar.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de 4 piscine exterioare, 2 restaurante (restaurantul Smeraldo situat in zona piscinei si restaurantul Pagoda situat foarte aproape de plaja privata a hotelului, 2 baruri, dintre care unul este situat langa piscina. Hotelul dispune de un magazin pentru suveniruri, sala TV si de un birou pentru inchirieri auto, internet Wi-Fi in intregul hotel (se aplica taxe). Activitati: Sala fitness, Solar, Masaj, Windsurfing
Facilitati copii:piscina pentru copii
Plaja: hotelul este situat pe o frumoasa plaja proprie cu nisip fin. Sezlongurile la piscina si pe plaja sunt gratuie.
Alte informatii: hotelul cu arhitectura deosebita este situat intr-o locatie extrem de avantajoasa. Turistii se pot relaxa fie pe plaja, fie la cele 4 piscine ale hotelului. Personalul este foarte amabil si ospitalier. Clasificarea oficiala 4*. Clasificarea tour-operatorului 4*. Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel, nu exista camere pentru fumatori.
Website: www.grandhotelsmeraldobeach.it

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie