Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELIA SHARM RESORT & SPA

de la
1379 
Tarif / persoana
* perioada 29.12.2024 - 02.01.2025 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Drinks & Food:
Hotelul dispune de 4 restaurante, restaurantul principal oferind o gama variata de preparate din bucataria locala si internationala, un restaurant cu preparate italienesti, un restaurant a la carte grill si un chill out restaurant, un lounge, disco si 3 baruri, fiecare dintre acestea avand programe speciale pentru turisti.

Sport si Divertisment:
In cadrul resortului gasim un teren de tenis iluminat, un teren de sport polivalent, o sala de snooker, facilitati pentru praticarea unor sporturi precum volei, tenis de masa, aerobic, boccia, darts, polo pe apa si alte sporturi acvatice. Totodata, exista si 1 disco unde sunt zilnic diferite spectacole.

Spa & Welness:
Turistii au acces gratuit in clubul SPA si, contra cost, se pot bucura de numeroasele facilitati oferite de catre hotel, precum sauna, baie de aburi, masaj, jacuzzi, tratamente de infrumusetare si de relaxare.

Web page:
http://www.melia.com/en/hotels/egypt/sharm-el-sheikh/melia-sharm/

Localizare:
Melia Sharm Resort & Spa este un hotel de 5 stele situat in Egipt, in inima peninsulei Sinai, pe malul Marii Rosii, in golful Montazah Ras Nusrani aflat chiar pe plaja, la 17 km de cel mai apropiat oras, Naama Bay si la 7 km distanta de cel mai apropiat aeroport, Sharm El Sheikh International.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.