Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAVOY (SSH)


Descriere

Localizare: Situat chiar pe plaja, in centrul SOHO Square.

Dotari camere:Hotel Savoy Sharm El Sheikh Resort dispune de camere si apartamente de lux decorate in stil egiptean contemporan, mobilate superb, decor elegant cu marmra si lemn.Toate camerele sunt dotate cu: baie cu cada si dus, uscator de par, cosmetice de baie premium, halat si papuci de casa, TV LCD satelit, aer conditionat, seif, mini bar (contra cost), conexiune internet Wi-Fi (gratuit, pentru conexiune de mare viteza - contra cost), facilitati pentru ceai si cafea, fier si masa de calcat, balcon sau terasa.

Facilitati hotel: Hotel Savoy Sharm El Sheikh Resort dispune de receptie, lobby, restaurant principal 'Tirana' - international, restaurant a la carte 'Rosmarino' - italienesc, restaurant a la carte 'Morgana' - international, restaurant a la carte Eest - asiatic, restaurant a la carte 'Seafood Island - pescaresc, restaurant a la carte Caligula Hot Rock - dans si carne pe plita incinsa, 5 baruri (Safari - numai pentru adulti, Le Balcony si Rocky situate la piscina, Oriental Cave si White Knight situat la plaja), 5 piscine exterioare dintre care 3 pentru adulti (2 incazite pe timp de iarna) si 2 piscine pentru copii (una incalzita pe timp de iarna), plaja privata la White Knight Beach cu sezlonguri si umbrele, volei pe plaja, centru de scufundari si snorkeling, sporturi pe apa, mini club pentru copii, loc de joaca; centrul Spa cuprinde sala de fitness, salon de masaj (egiptean, thai, shiatsu), aromaterapie, baie marocana si turceasca, sauna, baie de aburi, jacuzzi, salon de infrumusetare.

Web: https://www.savoygroup-sharm.com/savoy

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie