Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Spring Hotel Bitacora

   Playa De Las Americas Tenerife, Canary Islands, Spania Vezi locatia pe harta

de la
1169  1019 
Tarif / persoana
* perioada 12.04.2024 - 19.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasată în Playa de las Americas (Tenerife), la 500 m de plaja El Bunker, Spring Hotel Bitacora este o proprietate de 4 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Facilitățile de la Spring Hotel Bitacora includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei.

În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele de la Spring Hotel Bitacora sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. Fiecare cameră dispune de minibar. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Spring Hotel Bitacora pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Spring Hotel Bitacora oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber cu tobogan cu apă, pentru cei dornici de distracție.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Spring Hotel Bitacora amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Spring Hotel Bitacora organizează discotecă și alte show-uri atrăgătoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogan cu apă sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tenerife Sur, situat la o distanță de 15 km.

Cele mai apropiate atracții de Spring Hotel Bitacora sunt: Safari Shopping Centre - 300 m, Piramide de Arona convention centre - 400 m, Golf Las Americas - 1,2 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Lift
Seif
Umbrele de soare
Sală de fitness
Minibar
Teren de golf - cu plata
Biliard - cu plata
Golf - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Animatori
Masaj - cu plata
Spa/ Wellness
Club pentru copii
Meniuri pentru diete speciale
Birou
Halat de baie
Șezlonguri
Tenis de masă - cu plata
Grădină
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Piscină exterioară
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Divertisment de seară
Loc de joacă în aer liber
Cameră de jocuri
Discotecă - cu plata
Vedere la piscină
Tobogan cu apă
Snack bar

Locatie