Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat─â în Albena, la o distan╚Ť─â de 100 m de plaja Albena Central, aceast─â proprietate de 4 stele dispune de piscin─â interioar─â, piscin─â în aer liber, cu ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele de soare, precum ╚Öi de un centru spa/wellness care asigur─â servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilit─â╚Ťile de la Hotel Laguna Beach includ teren de tenis. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recep╚Ťie cu program non - stop ╚Öi închirieri auto. Se ofer─â acces contra cost la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice.

În camere exist─â baie cu cad─â sau du╚Ö prev─âzut─â cu foehn. Camerele luminoase de la Hotel Laguna Beach sunt dotate cu aer condi╚Ťionat, Tv ╚Öi seif. Oaspe╚Ťii au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Cur─â╚Ťenia in camer─â se face zilnic. Proprietatea ofer─â camere pentru nefum─âtori.

Hotel Laguna Beach pune la dispozi╚Ťia oaspe╚Ťilor un restaurant. Masa poate fi servit─â atât în interior, cît si în aer liber, pe teras─â, în func╚Ťie de vreme. Oaspe┼úii pot avea diverse b─âuturi r─âcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilit─â╚Ťile oferite de proprietate nu lipse╚Öte centrul de wellnes ╚Öi spa, unde oaspe╚Ťii se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. Hotel Laguna Beach are în dotare cad─â cu hidromasaj. În cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â interioar─â pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum ╚Öi piscin─â exterioar─â unde oaspe╚Ťii se pot relaxa ╚Öi bronza în voie. Piscina exterioar─â este prev─âzut─â cu ╚Öezlonguri confortabile, prosoape ╚Öi umbrele de soare.

Oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie numeroase activit─â╚Ťi, atât ziua cât ╚Öi seara. În timpul zilei, la Hotel Laguna Beach amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de mas─â. Nu lipsesc nici op╚Ťiunile de minigolf sau camera de jocuri electronice.

În zon─â se organizeaz─â sesiuni de scufund─âri ╚Öi se poate practica ciclism. Hotel Laguna Beach este o alegere excelent─â pentru c─âl─âtorii interesa╚Ťi de natur─â. Împrejurimile ofer─â posibilitatea organiz─ârii de tururi cu bicicleta, ore de c─âl─ârie, sesiuni de snorkelling ╚Öi de pescuit. Hotel Laguna Beach ofer─â serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În gr─âdina de la Hotel Laguna Beach exist─â un loc de joac─â pentru copii special amenajat. Pentru cei mai mici Hotel Laguna Beach ofer─â servicii de babysitting.

Facilit─â╚Ťile de la proprietate mai cuprind un lift ╚Öi o camer─â pentru bagaje. Printre alte servicii se reg─âsesc schimb valutar ╚Öi serviciul de sp─âl─âtorie. Biroul de turism de la Hotel Laguna Beach poate furniza informa╚Ťii turistice.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distan╚Ť─â de 25 km. La cerere proprietatea organizeaz─â transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atrac╚Ťii de Hotel Laguna Beach sunt: Aqua Park Albena - 900 m, Baltata - 1,4 km, Black Sea Ice Arena - 2,6 km.


Restaurante:
Restaurant -

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Umbrele de soare
Jacuzzi
Bancomat
Schimb valutar
Ciclism
Parcare la proprietate - cu plata
Minigolf - cu plata
Teren de golf - cu plata
Pescuit - cu plata
Biliard - cu plata
Windsurfing - cu plata
Golf - cu plata
TV
Telefon
Seif - cu plata
Foehn
Tururi cu bicicleta
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Snorkelling - cu plata
Magazin de suveniruri
Babysitting
Magazine
Spa/ centru wellness - cu plata
Squash - cu plata
Teren de tenis - cu plata
Wi-Fi camere - cu plata
Wi-Fi zone publice - cu plata
╚śezlonguri
Tenis de mas─â - cu plata
C─âl─ârie - cu plata
Gr─âdin─â
Închirieri auto
C─âlc─âtorie - cu plata
Sp─âl─âtorie - cu plata
Recep╚Ťie non-stop
Camere pentru nefum─âtori
Aer condi╚Ťionat
Teras─â
Plaj─â public─â
Piscin─â exterioar─â
Închirieri biciclete - cu plata
Camer─â pentru bagaje
Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Scufund─âri - cu plata
Plaj─â
Acces imediat la plaj─â
Loc de joacă în aer liber
Camer─â de jocuri
Zon─â pentru fum─âtori
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sal─â de conferin╚Ťe - cu plata
Gr─âtar - cu plata
Piscin─â interioar─â
Cad─â cu hidromasaj

Locatie