Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Favorit


Descriere


Hotel Favorit este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja. Hotelul a fost renovat in anul 2013 si pune la dispozitie 150 de camere duble modernizate. Este permis accesul animalelor de companie in baza unui tarif de 15 lei/zi.

MASA se serveste in restaurantul Melodia 4* in sistem fisa cont (situat in hotelul Melodia).

Hotelul ofera parcare, un bar cu terasa in aer liber este amenajat la primul etaj al hotelului, loc de joaca pentru copii, internet wireless la receptie, acces la locul de joaca Hotel Melodia, program artistic terasa Melodia.

Camerele duble au fost renovate in 2013 si sunt prevazute pat matrimonial sau doua paturi twin, mobilier nou, TV, frigider, balcon cu sezlong si baie cu dus.
TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):

- copiii de la 0 la 2 ani (neimpliniti) beneficiaza de reducere 100% la cazare si masa;

- copii de la 2 la 12 ani (neimpliniti) insotiti de adulti, beneficiaza de reducere 100% la cazare fara pat suplimentar si achita 50% la masa;

- copiii peste 12 ani insotiti de adulti, beneficiaza de o reducere de 50% la cazare, cu pat suplimentar si achita 100% la masa;

- in cazul celui de-al doilea copil cazat in camera, acesta va achita 50% din valoarea unui loc de cazare;

In camere se pot caza maxim doi adulti cu doi copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.