Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
584  509 
Tarif / persoana
* perioada 30.05.2024 - 06.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Inconjurat de verdeata luxuriantă de pe dealul Bochali, la doar 1,2 km de centrul orasului Zakynthos, hotelul Varres oferă o piscină cu o terasă la soare si vedere panoramică. Conexiunea WiFi este gratuită in toate zonele.

Amenajate cu un balcon, toate camerele si suitele oferă vedere la piscină sau la zona din jur si sunt dotate cu aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin satelit. De asemenea, există o cutie de valori si un frigider, iar baia privată include un uscător de păr si articole de toaletă gratuite.

Oaspetii pot savura un mic dejun tip bufet, precum si preparate grecesti si internationale pentru pranz in zona elegantă de luat masa a hotelului Varres. Complexul include un snack bar langă piscină, un restaurant si un loc de joacă.

Aeroportul insulei Zakynthos se află la 4 km de Varres, iar orasul Zakynthos este la 15 minute de mers pe jos. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie