Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rove Healthcare City


Descriere

Rove Healthcare City se află în cartierul Bur Dubai din Dubai, la 10 minute de mers cu mașina de centrul comercial Dubai Mall și de turnul Burj Khalifa. De la proprietate puteţi ajunge cu uşurinţă la metrou. Rove Healthcare City pune la dispoziţie o piscină în aer liber deschisă pe tot parcursul anului, precum și un centru de fitness cu program nonstop. Localizare
Centrul comercial Wafi Mall se află la 9 minute de mers pe jos de Rove Healthcare City, iar Twin Towers, la 3,6 km. De asemenea, centrul comercial Al Ghurair Centre este la 3,8 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la 10 minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeţii au acces WiFi gratuit în toate zonele hotelului. Proprietatea oferă zilnic un serviciu gratuit de transfer de la/la Dubai Mall și plaja Kite.

Localul The Daily serveşte gustări rapide precum şi mese la pachet. Acesta oferă pe tot parcursul zilei un meniu cu mâncăruri arăbeşti, occidentale, indiene, precum şi preparate din Asia de Sud.

Rove Healthcare City pune la dispoziţie săli de conferinţe disponibile la orice oră, ce pot fi amenajate pentru o varietate de evenimente. De asemenea, oaspeţii pot folosi spălătoria cu maşini de spălat cu monede.