Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat─â în Balchik, Marina City Aparthotel este o proprietate care ofer─â apartamente cu aer condi╚Ťionat. Proprietatea are servicii de recep╚Ťie cu program non - stop ╚Öi închirieri auto. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice.

Camerele de la Marina City Aparthotel au în dotare aer condi╚Ťionat ╚Öi Tv. Fiecare camer─â dispune de can─â-fierb─âtor. În camere exist─â baie cu du╚Ö. Unele camere au balcon cu vedere la mare. Oaspe╚Ťii au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Cur─â╚Ťenia in camer─â se face zilnic. În fiecare unitate de cazare exist─â buc─ât─ârie utilat─â cu plit─â de g─âtit ╚Öi ustensile de buc─ât─ârie. Proprietatea ofer─â camere pentru familie cu o suprafa╚Ť─â mai mare ╚Öi un num─âr mai mare de paturi fa╚Ť─â de cele standard.

La proprietate exist─â un bar care ofer─â cafea ╚Öi diverse b─âuturi. Acestea pot fi servite atât în interior, cît si în aer liber, pe teras─â, în func╚Ťie de vreme. Oaspe┼úii î┼či pot preg─âti micul dejun ┼či alte mese ┼či le pot savura chiar pe balcon.

Din facilit─â╚Ťile oferite de proprietate nu lipsesc facilit─â╚Ťile spa, unde oaspe╚Ťii se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. Pentru cei interesa╚Ťi proprietatea ofer─â servicii de manichiur─â & pedichiur─â. În cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â în aer liber pentru cei care doresc s─â se relaxeze ╚Öi s─â se bronzeze. Aceasta este prev─âzut─â cu ╚Öezlonguri confortabile, prosoape ╚Öi umbrele de soare, precum ╚Öi cu un bar unde oaspe╚Ťii pot degusta b─âuturi alcoolice sau r─âcoritoare. Proprietatea are o piscin─â care ofer─â o vedere panoramic─â asupra întregii zone.

Cei mici se pot distra în aer liber la piscina exterioar─â cu sec╚Ťiune pentru copii.

Facilit─â╚Ťile de la proprietate mai cuprind un lift ╚Öi o camer─â pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea ofer─â ╚Öi serviciul de sp─âl─âtorie. Oaspe╚Ťii se pot relaxa pe terasa de la Marina City Aparthotel.

Marina City Aparthotel are acces la o plaj─â public─â.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distan╚Ť─â de 49 km. La cerere proprietatea organizeaz─â transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atrac╚Ťii de Marina City Aparthotel sunt: Palatul reginei Maria - 1,1 km, Botanic Garden Balchik - 1,2 km, Aqua Park Albena - 8,5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Lift
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Apartamente
C─âlc─âtorie - cu plata
Sp─âl─âtorie - cu plata
Recep╚Ťie non-stop
Baie cu duș
Aer condi╚Ťionat
Teras─â
Plaj─â public─â
Camer─â pentru bagaje
Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â - zilnic
Acces imediat la plaj─â
╚śezlonguri
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Piscin─â cu vedere panoramic─â
Curăţătorie chimică - cu plata
Bar la piscin─â
Manichiur─â & pedichiur─â - cu plata
Fierb─âtor
Buc─ât─ârie
Ustensile de buc─ât─ârie
Plit─â de g─âtit
Sec╚Ťiune pentru copii ├«n piscina exterioar─â
Umbrele de plaj─â - cu plata
╚śezlonguri sau paturi de plaj─â - cu plata

Locatie