Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Flora este o proprietate de 4 stele care se afl─â ├«n Borovets ╚Öi ofer─â piscin─â interioar─â ╚Öi centru spa/ wellness care asigur─â servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilit─â╚Ťile de la Flora includ ╚Öi sal─â de fitness. Proprietatea are recep╚Ťie cu program non - stop, unde clien╚Ťii sunt ├«nt├ómpina╚Ťi cu ospitalitate ├«n orice moment al zilei. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi ├«n spa╚Ťiile publice.

Camerele luminoase de la Flora sunt dotate cu aer condi╚Ťionat, Tv ╚Öi seif. ├Än camere exist─â baie cu cad─â sau du╚Ö prev─âzut─â cu foehn. Oaspe╚Ťii au acces gratuit la serviciul Wi-fi ├«n camere. Cur─â╚Ťenia in camer─â se face zilnic. Proprietatea ofer─â camere pentru familie cu o suprafa╚Ť─â mai mare ╚Öi un num─âr mai mare de paturi fa╚Ť─â de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefum─âtori.

La Flora oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie un restaurant care serve╚Öte m├óncare ├«n stil bufet ╚Öi ├á la carte. Oaspe┼úii pot avea diverse b─âuturi r─âcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilit─â╚Ťile oferite de proprietate nu lipse╚Öte centrul de wellnes ╚Öi spa, unde oaspe╚Ťii se pot relaxa la masaj sau la saun─â. ├Än cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â interioar─â pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspe╚Ťii se pot relaxa ├«n voie.

O alt─â variant─â de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice.

Activit─â╚Ťile sportive sunt o alt─â op╚Ťiune de petrecere a timpului liber. O sal─â de fitness cu echipamente necesare pentru o gam─â variat─â de exerci╚Ťii fizice este la dispozi╚Ťia celor interesa╚Ťi.

├Än gr─âdina de la Flora exist─â un loc de joac─â pentru copii special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde exist─â jocuri ╚Öi programe de anima╚Ťie.

Un centru de ├«nchiriere echipament de ski este pus la dispozi╚Ťia celor interesa╚Ťi chiar la unitatea de cazare. Facilit─â╚Ťile de la proprietate mai cuprind un lift ╚Öi o camer─â pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea ofer─â ╚Öi serviciul de sp─âl─âtorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distan╚Ť─â de 50 km.

Cele mai apropiate atrac╚Ťii de Flora sunt: Yastrebetz Gondola - 300 m, Sitnyakovo Express - 400 m, Yastrebetz Express - 1,2 km.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: Bufet și à la carte

Puncte de interes
Yastrebetz Gondola - 0,3 km
Sitnyakovo Express - 0,4 km
Yastrebetz Express - 1,2 km
Markudjik J-bar - 4,8 km
Markudjik 1 J-bar - 5,2 km
Markudjik 2 J-bar - 5,8 km
Markudjik 3 J-bar - 6 km
Vârful Musala - 10 km
Barajul Belmeken - 20 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Sofia - 50 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Lift
Sal─â de fitness
Bancomat
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Foehn
Masaj - cu plata
Club pentru copii
Solar - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Schi
Gr─âdin─â
C─âlc─âtorie - cu plata
Sp─âl─âtorie - cu plata
Recep╚Ťie non-stop
Camere pentru nefum─âtori
Aer condi╚Ťionat
Camer─â pentru bagaje
Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Loc de joacă în aer liber
Camer─â de jocuri
Zon─â pentru fum─âtori
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Saun─â - cu plata
Sal─â de conferin╚Ťe - cu plata
Închiriere echipament de schi

Locatie