Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA ROSA


Descriere

Vila ROSA este deschisa din ianuarie 2001 cu servicii de cazare de 2 si 3 stele si de servire a mesei. Activitatea de cazare se desfasoara in doua cladiri situate in aceeasi incinta, iar restaurantul de categoria 3 stele este situat in cladirea principala, corpul de 2 stele.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat - in camerele de 3*, TV, minibar - in camerele de 3*, seif - in camerele de 3*, baie cu dus, internet - wireless, uscator de par - in camerele de 3*, acces cu cartela magnetica, telefon. Numar total camere: 31 Single: 5 - 3 stele. Duble: 20 - 4 duble twin 2 stele, 7 duble twin 3 stele, 5 duble matrimoniale 2 stele, 4 duble matrimoniale 3 stele. Apartamente: 3 - 2 stele plus. Triple: 3 - 2 stele.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - deschis de luni pana vineri, parcare proprie - cu supraveghere video, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, terasa. Servicii: receptie non stop, informatii turistice, pasatrarea bagajelor, nu este permis accesul cu animale de companie.
Locatie:
Vila ROSA este situata intr-o zona linistita din apropierea centrului orasului, in cartierul Manastur (vestul orasului, iesirea spre Oradea), intr-o zona de case si ateliere mici, in apropiere de Cimitirul Manastur.
Servicii masa:
Vila ROSA va asteapta cu preparate din bucataria internationala. Majoritatea preparatelor se gatesc pe loc, cu ingrediente proaspete. Restaurantul este deschis de luni pana vineri in intervalul 18:00-22:00, sambata si duminica este inchis, cu exceptia meselor organizate.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.