Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pelican (Duni Royal Resort)


Descriere

Pelican este o proprietate de 4 stele care se află în Duni, la o distanță de 200 m de plaja cu nisip amenajată și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Pelican includ sală de fitness și teren de tenis. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele de la Pelican au în dotare aer condiționat și Tv. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Pelican pune la dispoziția oaspeților un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber cu tobogan cu apă, pentru cei dornici de distracție.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Pelican amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este minigolful.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogan cu apă sau în locul de joacă special amenajat.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Pelican are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, situat la o distanță de 27 km.

Cele mai apropiate atracții de Pelican sunt: Sozopol Port - 5,2 km, Amphitheatre Apoloniya - 5,4 km, Aquapark Primorsko - 13,0 km.


Restaurante:
Restaurant -

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Restaurant
Lift
Umbrele de soare
Sală de fitness
Schimb valutar
Ciclism
Minigolf - cu plata
Biliard - cu plata
Windsurfing - cu plata
Golf - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Meniu bufet
Room service - cu plata
Vedere la mare
Balcon
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Masaj - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
2 baruri
Teren de tenis - cu plata
Wi-Fi camere - cu plata
Wi-Fi zone publice - cu plata
Parcare la proprietate
Șezlonguri
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Prosoape pentru piscină
Tobogan cu apă
Închiriere echipament tenis
Plajă - la 200 m

Locatie