Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Village Mare Residences este o proprietate situat─â în Halkidiki, care ofer─â unit─â╚Ťi de cazare cu aer condi╚Ťionat, gr─âdin─â ╚Öi o teras─â unde oaspe╚Ťii pot petrece timp împreun─â cu prietenii sau familia. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice.

Camerele au balcon cu mas─â ╚Öi scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Fiecare camer─â dispune de ma╚Öin─â pentru preparare cafea sau ceai ╚Öi fierb─âtor În camere exist─â baie cu cad─â sau du╚Ö ce are în dotare foehn ╚Öi articole de toalet─â gratuite. Camerele confortabile de la Village Mare Residences au pardoseal─â de gresie/ marmur─â, aer condi╚Ťionat, Tv cu canale prin satelit ╚Öi seif. Oaspe╚Ťii au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Toate camerele spa╚Ťioase de la Village Mare Residences au zon─â de relaxare cu canapea, ceea ce ofer─â un plus de confort. În fiecare unitate de cazare exist─â o buc─ât─ârie utilat─â cu frigider, plit─â de g─âtit ╚Öi ustensile de buc─ât─ârie. De asemenea, sunt disponibile o zon─â de luat masa ╚Öi un cuptor pentru prepararea mânc─ârurilor. Proprietatea ofer─â camere pentru familie cu o suprafa╚Ť─â mai mare ╚Öi un num─âr mai mare de paturi fa╚Ť─â de cele standard.

Oaspe┼úii î┼či pot preg─âti micul dejun ┼či alte mese ┼či le pot savura chiar pe balcon. În gr─âdina de la Village Mare Residences oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie facilit─â╚Ťi de gr─âtar.

Village Mare Residences ofer─â serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Pentru cei mai mici Village Mare Residences ofer─â p─âtu╚Ťuri ╚Öi servicii de babysitting.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la o distan╚Ť─â de 45 km. La cerere proprietatea organizeaz─â transfer la/de la aeroport contra cost.


Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Salonic - 45 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cuptor
Gr─âdin─â
Închirieri auto
Aer condi╚Ťionat
Teras─â
Plaj─â public─â
Închirieri biciclete - cu plata
Mașină de cafea
Articole de toalet─â gratuite
Baie cu cadă sau duș
Plaj─â
Pardoseal─â de gresie/ marmur─â
Gr─âtar
Fierb─âtor
Mas─â
Buc─ât─ârie
Ustensile de buc─ât─ârie
Plit─â de g─âtit
Zon─â de luat masa
Paturi bebeluși
Canapea extensibil─â
Fier de c─âlcat

Locatie