Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Modernizat in intregime in primavara anului 2002, in 2006, in 2010, precum si in 2013, Complexul Dorna ofera confort la standarde internationale, corespunzator categoriei de 3 stele.
Intregul complex este dispus in jurul unei frumoase gradini interioare.
In imediata vecinate a complexului se afla terenuri de minigolf si tenis si un spatios loc de joaca pentru copii.

Localizare
Situat in nordul statiunii Mamaia, in zona verde, la 100 m de apa marii, Complexul Dorna are o pozitie privilegiata cu vedere spre lacul Siutghiol si spre Marea Neagra.

Distante
-9 km de centrul orasului Constanta
-2.5 km de Cazino-ul din Mamaia
-5 km de Telegondola
-5 km de Aqua Magic

Puncte de interes

- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Facilitati
Hotelul pune la dispozitia turistilor 90 de locuri de parcare in parcarile publice din vecinatate, Wi-Fi, sala fitness, darts, biliard, remi, table, 2 mese de tenis, mini terenuri de sport (baschet, volei, badminton), trambulina elastica, loc de joaca pentru copii, spalatorie (contra cost), servicii de fax (contra cost), vanzari cosmetice, servicii de pastrare a bagajelor, comenzi taxi, servicii de pastrare a obiectelor de valoare, sala de sedinte (25 de locuri).
Restaurantul Petit Jardin este format din salonul principal cu o capacitate de 220 de persoane din care 120 locuri in interior si 100 locuri pe terasa de la piscina. Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata) incluzand si bufet de salate, fructe si deserturi la pranz si cina. Mentionam ca in fiecare zi meniurile vor fi diversificate astfel incat, pe parcursul unui sejur, turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat.
De asemenea, complexul ofera de 3 ori pe saptamana cine tematice (greceasca, turceasca, romaneasca, Tex Mex, italiana, etc) cu divertisment adecvat.
Accesul la piscina exterioara pentru adulti si cea pentru copii este gratuit, iar sezlongurile, prosoapele, umbrelele si saltelele sunt gratuite in limita disponibilitatilor.
Hotelul ofera o gama larga de animatie si activitati, precum: aqua gym, proiectii filme, muzica live, karaoke pentru copii si adulti, etc.

Facilitati copii
- loc de joaca
- karaoke pentru copii
- animatie (10:00-12:00 si 17:00-19:00)
- piscina pentru copii

Camere
Complexul Dorna va pune la dispozitie 142 camere duble si 5 apartamente, decorate modern cu mobilier nou si confortabil.
Toate camerele au balcon cu orientare spre mare sau spre lacul Siutghiol. O parte dintre acestea sunt dotate cu canapele extensibile, iar o parte cu fotolii extensibile, in acest fel numarul persoanelor/camera putand fi suplimentat.
Camerele duble au o suprafata totala de 18 mp din care baia are 3.5 mp si este dotata cu cabina de dus si uscator de par. Apartamentele au o suprafata totala de 43 mp din care baia are 3.5 mp si este dotata cu cabina de dus, sau 5.8 mp si are cada.

Tipuri camera
Camere duble (142)
Apartamente (5)

Dotari camera
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LED, telefon, frigobar, seif, uscator de par.

Altele
FACILITATI PENTRU COPII (cazati in camera cu 2 adulti):
-Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6,99 ani au gratuitate fara pat suplimentar sau achita 40% din pachetul unui adult si beneficiaza de pat suplimentar.
-Copiii cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani vor achita 40% din tariful unui adult.
-A treia persoana peste 12 ani achita 70% din tariful unui adult si se ofera pat suplimentar.

Turistii care au optat pentru serviciile aall inclusivea si ademipensiune+a au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in complex.
Produsele oferite in sistemul aall inclusivea si ademipensiune+a se vor consuma numai in incinta COMPLEXULUI HOTELIER, in timpul sejurului.
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din complex.
In lunile iulie si august, pentru a evita aglomerarea restaurantului la inceputul meselor, receptia va sugera repartizarea pe serii a camerelor.

Bauturile alcoolice/non-alcoolice se servesc la barul restaurantului in timpul meselor: bauturi alcoolice, vin alb/rosu, bere (draft), racoritoare/sucuri a acidulate si neacidulate (marci de prestigiu), cafea, ceai, apa plata, apa carbogazoasa.

Vinul se serveste doar in timpul meselor la barul restaurantului.
Bar Piscina - ALL INCLUSIVE: (09:00 - 23:00) - apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone), bauturi alcoolice, cocktailuri. La barul PISCINA nu se serveste vin.
Barul - a la carte - din holul receptiei, functioneaza in programul orar 09:00-23:00. Asigura contra cost bauturi, tigari etc.
COMPLEXUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE.

Orele de servire a meselor:
Micul dejun: 08:00 a 10:00
Pranzul: 13:00 a 15:00
Cina: 19:00 a 21:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie