Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Oituz


Descriere

Panesiunea Oituz este localizata ultracentral, aproape de forfota orasului Mangalia si la doar 250 metri e plaja cu nisip fin si intrare lina in apa marii.
Deschisa si in extrasezon, Pensiunea Oituz este o locatie ideala atat pentru turisti, dar si pentru cei ce vin pentru tratament.
Descriere camere:
Decriere camere: Pensiunea este complet renovata, dispune de 2 categorii de camere (cat. A si cat. B), centrala termica proprie. .Camerele sunt dotate cu: baie proprie cu dus, TV cablu, mobilier nou, balcon (doar camerele cat. A), aer conditionat, frigider. Camerele categoria A accepta pat suplimentar (pat pliant).
Descriere facilitati:
Facilitati: Tratament: se pot efectua diverse tipuri de terapii in bazele de tratament ale Sanatoriului Balnear Mangalia, situate la 150m de pensiune.
Locatie:
Adresa: Str. Oituz, Nr. 11, Mangalia
Indicatii auto:
La gara din Mangalia se poate ajunge după 10 minute de mers pe jos de la Pensiunea Oituz.
Atractii turistice:
Biserica Sf. Mina Cetatea Callatis Edificiului Bizantin Geamia Esmahan Sultan Herghelia Monumentul Eroilor Mormântul creştin cu psalmi Muzeul de arheologie Callatis Muzeul Marinei Pădurea Hagieni Peştera Movile Port turistic
Politici:
Politica de anulare: Orice anulare a rezervarii se va face numai in scris (e-mail la adresa rezervari@qholiday.ro). Daca aceasta anulare se face cu mai putin de sapte zile inainte de data pentru care s-a facut rezervarea sa va plati taxa de anulare echivalenta cu suma rezervarii

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.