Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean Village hotel & Spa


Descriere

Fabulos 8.6 Booking.com Hotelul se intinde pe o plaja cu nisip fin, intr-o zona care ofera divertisment intreaga zi si noapte: fie ca va relaxati pe plaja, sau va plimbati printre magazinele turistice in timpul zilei, iar seara incercati unul din barurile sau restaurantele din zona, exista cate ceva pe gustul fiecaruia. Hotelul este potrivit pentru cupluri, familii si seniori deopotriva. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla pe o plaja lata cu nisip fin, la cca 1 km de centrul statiunii Paralia, departe de tumultul acesteia, dar suficient de aproape pentru ca cei care doresc sa o viziteze, sa o poata face intr-o plimbare. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt gratuite, chioscurile de pe plaja sunt contra cost.

Facilitati hotel

Intre facilitatile pe care hotelul cu 176 camere le ofera oaspetilor sai se numara: receptie 24h, depozitarea bagajelor, inchiriere masini si biciclete, spalatorie, calcatorie, magazine, seifuri, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, piscine exterioare, piscina interioara, centru fitness, centru Spa, club de noapte/DJ, facilitati pentru copii, baruri, restaurante.

Facilitati camere

Mobilate cu stil si foarte confortabile, camerele au baie cu cada si dus, uscator de par, aer conditionat individual, telefon, TV satelit, mini bar (contra cost), seif (gratuit), balcon sau terasa mobilata, o canapea pentru a 3-a persoana, acces gratuit la internet WIFI. Camerele duble au 25 mp si capacitatea maxima de 3 persoane. Camerele Superior au 30 mp si capacitatea maxima de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Maisonette-le au 92 mp, sunt dispuse pe 2 niveluri si au capacitatea maxima de 3 adulti si 3 copii.

Sport & divertisment

Hotelul are o piscina exterioara comuna, 2 piscine in zona de camere Superior si Suite, inchiriere masini si biciclete, centru fitness, piscina interioara, parc acvatic gonflabil (in functie de starea vremii)

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun (07:30-10:00) si cina (19:00-21:30) bufet in restaurantul principal. In restaurantul A la carte deschis de la orele 12:00 si pana la miezul noptii se servesc preparate traditionale grecesti, in barul de peste se servesc preparate traditionale si din peste proaspat (12:00-24:00), in restaurantul A la carte mediteranean se servesc pizza si paste (12:00-24:00), iar amatorii de gyros si souvlaki au la dispozitie un restaurant special (11:00-19:00). Mai exista in hotel: patiserie (10:00-01:00), un bar principal (10:00-02:00) si un club de noapte (18:00-02:00).

Facilitati copii

Copiii au la dispozitie un loc de joaca, si parcul acvatic gonflabil.

Spa & Welness

Centrul SPA are o piscina interioara, sauna, baie de aburi si ofera o gama larga de tratamente corporale si faciale, masaj, ingrijirea unghiilor. NOTA: Intrarea in zona de Spa este permis copiilor sub 16 ani, doar intre 10.00-12.00, sub supravegherea parintilor

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie