Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în Sunny Beach, Breza Hotel Sunny Beach se afl─â la 150 m de plaja Sunny ╚Öi ofer─â unit─â╚Ťi de cazare cu aer condi╚Ťionat, gr─âdin─â ╚Öi teras─â în aer liber. Facilit─â╚Ťile de la Breza Hotel Sunny Beach includ ╚Öi sal─â de fitness. Proprietatea are recep╚Ťie cu program non - stop, unde clien╚Ťii sunt întâmpina╚Ťi cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice.

În camere exist─â baie cu du╚Ö. Camerele de la Breza Hotel Sunny Beach au în dotare aer condi╚Ťionat ╚Öi Tv. Oaspe╚Ťii au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Proprietatea ofer─â camere pentru nefum─âtori.

Breza Hotel Sunny Beach pune la dispozi╚Ťia oaspe╚Ťilor un restaurant. Masa poate fi servit─â atât în interior, cît si în aer liber, pe teras─â, în func╚Ťie de vreme. Oaspe┼úii pot avea diverse b─âuturi r─âcoritoare sau alcoolice la bar. Pentru cei cu anumite nevoi de nutri╚Ťie, Breza Hotel Sunny Beach ofer─â meniuri pentru diete speciale.

Oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie numeroase activit─â╚Ťi, atât ziua cât ╚Öi seara. În timpul zilei, la Breza Hotel Sunny Beach amatorii de divertisment pot juca darts sau biliard.

Activit─â╚Ťile sportive sunt o alt─â op╚Ťiune de petrecere a timpului liber. O sal─â de fitness cu echipamente necesare pentru o gam─â variat─â de exerci╚Ťii fizice este la dispozi╚Ťia celor interesa╚Ťi. Breza Hotel Sunny Beach este o alegere excelent─â pentru c─âl─âtorii interesa╚Ťi de natur─â. Împrejurimile ofer─â posibilitatea organiz─ârii de sesiuni de pescuit. Breza Hotel Sunny Beach ofer─â serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În gr─âdina de la Breza Hotel Sunny Beach exist─â un loc de joac─â pentru copii special amenajat.

Facilit─â╚Ťile de la proprietate cuprind ╚Öi o camer─â pentru depozitarea bagajelor.

Breza Hotel Sunny Beach se află la 5,7 km de Orașul vechi Nesebăr și la 24 km de Aeroportul Burgas.

Cele mai apropiate atrac╚Ťii de Breza Hotel Sunny Beach sunt: Restaurant Hanska Shatra - 700 m, Parcul acvatic Action - 2,1 km, Corner Bar - 2,1 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Sal─â de fitness
Darts
Biliard
Pescuit
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Wi-Fi camere gratuit
Tururi cu bicicleta
Meniuri pentru diete speciale
Gr─âdin─â
Recep╚Ťie non-stop
Camere pentru nefum─âtori
Baie cu duș
Aer condi╚Ťionat
Teras─â
Închirieri biciclete - cu plata
Camer─â pentru bagaje
Loc de joacă în aer liber
Facilit─â╚Ťi business - fax/ copiator

Locatie