Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare: Pozitionat intr-o zona de prim interes, la cateva minute de centrul financiar al orasului si la doar cativa pasi de cel mai mare shopping centre din tara, Iulius Mall, Hotelul IMPERIAL *** te intampina cu o tinuta zvelta si moderna oferind confortul necesar atat prin pozitionare cat si prin interioarele de un bun gust desavarsit.
Amplasare: Pozitionat intr-o zona de prim interes, la cateva minute de centrul financiar al orasului si la doar cativa pasi de cel mai mare shopping centre din tara, Iulius Mall, Hotelul IMPERIAL *** te intampina cu o tinuta zvelta si moderna oferind confortul necesar atat prin pozitionare cat si prin interioarele de un bun gust desavarsit. Hotelul dispune de cele mai moderne facilitati: - Internet wireless gratuit - Televiziune prin cablu (peste 35 de canale TV) - Linie telefonica cu acces national si international - Climatizare individuala - Mini - bar - Parcare - Servicii de spalatorie - Receptie 24 h din 24 Tarifele includ: mic dejun, parcare auto, acces la internet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.