Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LOUIS LEDRA BEACH


Descriere

Se afla la 12 km de aeroportul din Paphos, pe plaja, la 5 minute de condus de centrul orasului si la 100m de cea mai apropiata zona de cumparaturi.SPA&Welness
Are centru SPA oferind masaj, sauna.

Sport si divertisment
Exista 1 piscina( cu prosoape disponibile contra unui deposit), 1 piscina pentru adulti, 1 piscina interioara incalzita iarna, teren de tenis, volei pe plaja vara, sala de fitness, tenis de masa, aerobic, tir cu arcul, darts. Unele sporturi pot fi taxate.

Food and drinks
Conceptul de super all inclusive include umplerea gratuita a minibarului din camera in fiecare zi plus o cina de gala cu 4 feluri(serviciu cu ospatri) si o seara Meze traditionala( din mai pana in octombrie, o data pe sptamana,, serviciu cu ospatari). Sunt incluse bauturi alcoolice si nealcoolice locale. Dispune de 4 baruri si 2 restaurante. Bufetul de la restaurant include preparate traditionale grecesti, cipriote si internationale.

Localizare
Se afla la 12 km de aeroportul din Paphos, pe plaja, la 5 minute de condus de centrul orasului si la 100m de cea mai apropiata zona de cumparaturi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

La acest hotel au fost inlocuite de curand lifturile, si s-a adaugat un centru SPA cu camera de tratament, iar zona de gimnastica a fost renovate. Bufetul de la restaurant include preparate traditionale grecesti, cipriote si internationale. Plaja contine mici pietre si sunt recomandati papuci de apa. Exista animatie 7 zile din 7 si seara exista activitati de divertisment 6 zile din 7.  Conceptul de super all inclusive include umplerea gratuita a minibarului din camera in fiecare zi plus o cina de gala cu 4 feluri(serviciu cu ospatari) si o seara Meze traditionala( din mai pana in octombrie, o data pe saptamana,, serviciu cu ospatari). Exista coafor si salon de infrumusetare, magazine de suveniruri, wi-fi gratuity in holul hotelului si contra cost in camera, serviciu de inchiriere masini si motociclete, serviciu de portar, schimb valutar, baby-sitting contra cost, serviciu de curatatorie.