Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELPO ANTIA


Descriere

Aflat la 36km de aeroportul din Larnaca si la 50 km de aeroportul din Ercan, hotelul se afla in inima localitatii Ayia Napa, fiind inconjurat de magazine cu marfa de calitate, baruri, cafenele, supermarketuri, restaurante, banci si ATM-uri. Este la doar 400m de plaja Limanaki si la doar 5 minute de mers pe jos de piata Ayia Napa.SPA&Welness
Are un centru SPA unde se ofera sauna si masaj contra cost si cu programare.

Food and drinks
Hotelul dispune de 3 restaurante, unul de tip buffet in interior, unul unde se servesc grataruri si unul de tip a ala carte la piscina unde se pot servi delicioase preparate gourmet. Exista si doua baruri.

Sport si divertisment
Hotelul dispune de un ecran TV mare unde se pot urmari sporturi live, exista spectacole si muzica live. Are de asemenea sala de fitness.

Localizare
Aflat la 36km de aeroportul din Larnaca si la 50 km de aeroportul din Ercan, hotelul se afla in inima localitatii Ayia Napa, fiind inconjurat de magazine cu marfa de calitate, baruri, cafenele, supermarketuri, restaurante, banci si ATM-uri. Este la doar 400m de plaja Limanaki si la doar 5 minute de mers pe jos de piata Ayia Napa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.