Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTICA MIKRI POLI KOS


Descriere

Atlantica Mikri Poli 4*, un hotel dedicat in special familiilor cu copii, este situat in sudul insulei Kos, la 1500 m de satucul Kardamena, la 50m de plaja. Hotelul este construit in amfiteatru pe o coasta si are 175 de camere familiale dispuse pe mai multe cladiri cu 2 nivele. *Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare:
Atlantica Mikri Poli este situat intr-un loc retras de pe coasta sud estica a insulei, la 50 m de plaja naturala. Veti gasi o gama larga de baruri, restaurante si magazine in satul Kardamena, la 1,5 km. Aeroportul se afla la 9 km iar Kos Town la 35 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

restaurant principal, restaurant la piscina, baruri, o plaja de 350m, sala de gimnastica, tenis, mini fotbal, intreceri sportive, aerobic, sporturi nautice, amfiteatru pentru spectacole, 2 piscine cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele, animatie pentru toate varstele, tenis de masa, darts, biliard, sala Internet, conexiune wi-fi, magazin, water park.