Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLD ISLAND A


Descriere

Hotelul Sendito Gold Island 5* se afla situat ls 98 km de aeroportul orasului Antalya, la 20 km de orasul Alanya si la 1 km de localitatea Turkler, la malul marii. A fost construit in anul 2011 si are o suprafata totala de 32 000 mp. Localizare
Hotelul Sendito Gold Island se afla situat ls 98 km de aeroportul orasului Antalya, la 20 km de orasul Alanya si la 1 km de localitatea Turkler.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 2 restaurante A la Carte(italian, pescaresc), piscina exterioara, piscina interioara, 3 tobogane acvatice, centru SPA, sala de conferinte, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, biliard, teren de tenis cu suprafata dura, bocce, tenis de masa, darts, program de animatie, masaj, muzica live, program de animatie. Pentru copii: piscina exterioara cat si piscina interioara, loc de joaca, mini club. Plaja proprie cu nisip, ponton.