Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în Parga, Aristidis Gardens se afl─â la 800 m de plaja Ai Giannakis ╚Öi ofer─â unit─â╚Ťi de cazare cu aer condi╚Ťionat, gr─âdin─â ╚Öi teras─â în aer liber. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice. Parcarea este disponibil─â la proprietate gratuit.

Camerele confortabile de la Aristidis Gardens au pardoseal─â de gresie/ marmur─â, aer condi╚Ťionat, Tv cu canale prin satelit ╚Öi seif. Fiecare camer─â dispune de ma╚Öin─â pentru preparare cafea sau ceai ╚Öi fierb─âtor Unele camere au balcon cu vedere la gr─âdin─â sau la piscin─â. În camere exist─â baie cu cad─â prev─âzut─â cu foehn. Oaspe╚Ťii au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Toate camerele spa╚Ťioase de la Aristidis Gardens au zon─â de relaxare. Fiecare unitate de cazare include o chicinet─â utilat─â cu frigider, plit─â de g─âtit ╚Öi ustensile de buc─ât─ârie. Proprietatea ofer─â camere pentru familie cu o suprafa╚Ť─â mai mare ╚Öi un num─âr mai mare de paturi fa╚Ť─â de cele standard.

La proprietate exist─â un snack-bar care ofer─â cafea, b─âuturi ╚Öi gust─âri. Masa poate fi servit─â atât în interior, cît si în aer liber, pe teras─â, în func╚Ťie de vreme. Oaspe┼úii î┼či pot preg─âti micul dejun ┼či alte mese ┼či le pot savura chiar pe balcon.

În cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â în aer liber pentru cei care doresc s─â se relaxeze ╚Öi s─â se bronzeze. Aceasta este prev─âzut─â cu ╚Öezlonguri confortabile, prosoape ╚Öi umbrele de soare.

Facilit─â╚Ťile de la proprietate cuprind ╚Öi o camer─â pentru bagaje ╚Öi un seif. Oaspe╚Ťii se pot relaxa în gr─âdina frumos amenajat─â de la proprietate.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distan╚Ť─â de 50 km.

Cele mai apropiate atrac╚Ťii de Aristidis Gardens sunt: Castelul din Praga - 1,5 km, Castelul din Parga - 1,5 km, Castelul din Athousa-Agia - 4,5 km.


Puncte de interes
Plaja Ai Giannakis - 0,8 km
Plaja Kryoneri - 1,2 km
Castelul din Parga - 1,5 km
Plaja Lichnos - 1,9 km
Plaja Valtos - 2,2 km
Castelul din Athousa-Agia - 4,5 km
Plaja Sarakiniko - 6,6 km
Zona umed─â Kalodiki - 8,2 km
Nekromanteion - 11 km
Efyra - 11 km
Elina - 14 km
Castelul din Praga - 1,5 km

Plaje în vecinătate
Piso Krioneri Beach - 900 m
Parga Town Beach - 1 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Aktion - 50 km
Aeroportul Internaţional Corfu - 56 km
Aeroportul Ioannina - 57 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Seif
Umbrele de soare
Snack bar
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Parcare la proprietate
Vedere la munte
Birou
╚śezlonguri
Gr─âdin─â
Aer condi╚Ťionat
Teras─â
Piscin─â exterioar─â
Camer─â pentru bagaje
Mașină de cafea
Pardoseal─â de gresie/ marmur─â
Vedere la piscin─â
Vedere la gr─âdin─â
Fierb─âtor
Ustensile de buc─ât─ârie
Plit─â de g─âtit
Chicinet─â
Baie cu cad─â
Baie cu duș

Locatie