Frozen Celebration

  • 18 martie 2020

Disneyland® Paris oferă oaspeților șansa de a experimenta aventurile de pe marile ecrane și în viața reală cu o sărbătoare fermecătoare: Frozen Celebration.

Frozen a devenit un fenomen global în anul 2013, imediat după lansare și unul dintre cele mai de succes filme de animație din toate timpurile, de același succes bucurându-se și Frozen 2, lansat în urmă cu două luni. Aventurile personajelor nu puteau să lipsească de la Disneyland® Paris, astfel că perioada 11 ianuarie – 3 mai este dedicată lor. Fanii de toate vârstele pot participa la o experiență cu totul nouă alături de personajele lor preferate din Frozen. Acestea vor fi prezente în ambele parcuri Disney® oferind întâlniri interactive și multă voie bună.



În cadrul Frozen Celebration, Disneyland® Paris va dezvălui, de asemenea, un nou car alegoric (va fi și cel mai înalt car alegoric din Disneyland® măsurând 6 metri înălțime) cu tematica Frozen 2, în care personajelor Anna, Elsa, Olaf și Sven li se vor alătura 20 de dansatori ce vor oferi un show spectaculos.

De asemenea, vor fi introduse noi opțiuni alimentare (inclusiv prăjiturele inspirate din Frozen), jucării și costume concepute atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Așadar, nu există niciun motiv pentru care să nu fii alături de Elsa, Anna și prietenii lor pentru o aventură de neuitat!



SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare

Frozen Celebration