Disneyland® Paris: alătură-te festivalului Lion King & Jungle

  • 18 martie 2020

Disneyland® Paris nu încetează să ne uimească cu evenimente speciale pentru toate gusturile! Nici nu contează dacă ești adult sau copil, Disneyland® continuă să fie un regat magic plin de distracții și surprize pentru toată lumea!

În această vară, Disneyland® Park aduce la viață, pentru prima dată, două dintre filmele de capodoperă Disney! În perioada 30 iunie – 22 septembrie, The Lion King & Jungle Festival te invită să experimentezi ritmurile savanei africane și ale junglei indiene, cu divertisment exclusiv și experiențe interactive pentru acest sezon nou nouț.

Cântăreți, dansatori, acrobați și nu numai vor aduce la viață scene spectaculoase din clasicul The Lion KingÎn timpul spectacolului, fanii Disney de toate vârstele se pot bucura de interpretări artistice din Circle of Life, I Just Can’t Wait to be King, Can You Feel the Love Tonight și, nelipsitul simbol etern, Hakuna Matata, prezentând coregrafii și costume originale.


De asemenea, Disneyland® Paris a inaugurat un nou sat, Djembe Joy, dedicat celor două filme de success. Acest loc va oferi o experiență interactivă în timpul festivalului, cu aparițiile personajelor Rafiki, Mufasa, Scar, Nala și King Louie, plus alte surprize. Timon și Pumbaa vor aștepta, de asemenea, ca oaspeții din Adventureland să le învețe filozofia, dansând în stilul caracteristic în cadrul show-ului Timon’s MataDance. De asemenea, oaspeții sunt invitați să învețe să cânte la tradiționalul instrument african, djembe.


Lumea creată în jurul Festivalului The Lion King & Jungle duce experiența culinară de la Disneyland® Paris la un nou nivel prin opțiunile exotice de care se pot bucura exploratorii mici și mari. Parcul pune la dispoziție o mulțime de dulciuri delicioase inspirate din cele două filme, iar în plus, restaurantul Hakuna Matata servește preparate inspirate din Africa și întâlniri cu Rafiki și Mickey în ținute speciale de explorator.



Iar pentru a încheia o minunată vizită și a păstra vie amintirea din Disneyland® Paris, noi produse dedicate The Lion King: Rhythms of the Pride Lands vor fi puse la vânzare în parc, precum și produse de fashion și lifestyle dedicate lui Simba și prietenilor săi.

SOURCE AND TAGS