Sfaturi pentru a profita la maxim de o excursie la Disneyland® Paris

  • 18 martie 2020

Pentru mulți, o excursie la Disneyland® Paris este prima lor interacțiune cu un parc internațional sau cu un Parc Disney (ce are particularitățile sale), de aceea este bine să te documentezi puțin înainte, pentru a-ți face o idee despre locul în care mergi și ce dorești să vezi. În acest fel vei economisi mult timp, iar vizita va fi mult mai distractivă și relaxată. De aceea, ți-am pregătit un mic ghid cu lucrurile pe care ar trebui să le știi înainte de a te aventura în minunata lume de la Disneyland® Paris.


DISNEYLAND® PARIS CU CEI MICI

La Disneyland® Paris există atât de multe lucruri magice pe care cei mici le pot face și le pot vedea – de la atracții distractive până la întâlniri de neuitat cu îndrăgitele personaje Disney. Iată câteva sfaturi pentru a le planifica vacanța în avans și a se puea bucura de cât mai multe clipe de magie.

► Ochii micuților tăi vor sclipi de bucurie atunci când se vor întâlni cu personajele lor preferate. Fetițele pot petrece momente memorabile cu o prințesă Disney în cele mai încântătoare împrejurimi, la Princess Pavilion. Pot chiar să se așeze la o masă magică cu Mickey și prietenii – o experiență pe care, cu siguranță, o vor avea rememora întotdeauna cu bucurie.

► Există mai multe carusele destinate micuților, cele mai populare fiind  Peter Pan’s Flight, unde vor avea o călătorie de neuitat în Never Land, Cars Quatre Roues Rallye (Cars Race Rally), unde se vor putea întrece în mașinuțele lor rapide sau Dumbo pe aripile căruia pot zbura într-un carusel aerian.

► Pentru că și părinții trebuie să se distreze, serviciul gratuit Baby Switch îți permite să încerci caruselele în care copilul tău nu se poate da în mod repetat, fără a mai trebui să aștepți la rând pentru a doua oară. Poți cere detalii la intrarea în carusel.

► Ai uitat ceva? Nu îți face griji! Ambele Parcuri Disney® au un serviciu de închiriere de cărucioare și Baby Care Centers (centre de îngrijire a copiilor). Aici vei găsi camere complet echipate pentru îngrijirea copiilor, cu facilități pentru încălzirea biberoanelor, precum și o mică selecție de borcane de mâncare pentru bebeluși și scutece. Acestea sunt și locurile de întâlnire pentru copiii pierduți.

► Pentru a încheia, Disneyland® Paris are restaurante care oferă o gamă largă de mese sănătoase și echilibrate pentru copii mici, precum și scaune înalte și încălzitoare pentru biberoane.


SFATURI UTILE PENTRU O EXCURSIE DE VIS

Iată câteva sfaturi de top care să te asigure că întreaga familie se bucură la maxim de magia oferită de ambele Parcuri Disney®.

► Aplicația mobilă gratuită Disneyland® Paris – descarcă aplicația oficială mobilă pentru iPhone® și Android™, astfel încât să poți accesa instantaneu informații despre atracții, restaurante, magazine, spectacole și parade, inclusiv orele de deschidere și orele de așteptare ale parcurilor.

► Shopping Service – cu acest serviciu poți face cumpărături până la ora 15 fără să fie nevoie să cari nicio pungă! Cumpărăturile tale vor fi trimise la hotelul Disney la care ești cazat (Disney® Hotel) sau la Disney Village®, de unde le vei putea ridica începând cu ora 18.

► Single Rider – acest serviciu gratuit îți permite reduci orele de așteptare pentru anumite atracții dacă ești dispus să mergi singur (separat de petrecere). Accesul se acordă printr-o intrare specială pentru un singur rider.

► Standard FASTPASS® – acesta este un serviciu inclus cu un bilet de intrare valabil în parc și te ajută să reduci timpul de așteptare pentru unele dintre cele mai populare carusele din Parcurile Disney®, oferindu-ți un anumit interval de timp în care te poți întoarce să te dai în carusel și poți intra printr-o intrare specială unde timpul de așteptare este mult mai mic. Pentru mai multă flexibilitate, poți opta pentru un FASTPASS cu plată, care oferă acces la atracțiile pe care nu dorești să le pierzi prin banda FASTPASS, toate fără a fi nevoie să primești un interval de timp de întoarcere!

► Disney Special Activities – Pentru ca șederea ta să fie memorabilă, Disneyland Paris îți va sta la dispoziție și cu alte servicii exclusive – de la tururi cu ghid VIP și petreceri în cameră, până la cereri în căsătorie.


THE DISNEY DIFFERENCE

Dacă ai dubii în privința cazării la un Hotel Disney®, îți prezint Disney Difference și beneficiile de a rămâne chiar în inima Disneyland® Paris la Disney’s Newport Bay Club sau Disney’s Hotel Cheyenne.

► Confortul proximității – Te vei afla la doar câteva minute de mers pe jos de Parcurile Disney sau, dacă nu vrei să mergi pe jos, vei avea la dispoziție un autobuz gratuit care te va transporta până acolo.

► Personalizări unice – Fiecare Hotel Disney are propria poveste magică și o atmosferă prietenoasă pentru familie. Disney’s Newport Bay Club, spre exemplu este un conac maiestuos al Angliei din anii 1920, cu camere tematice cu Mickey Mouse din Steamboat Willie, în timp ce hotelul Disney’s Hotel Cheyenne te așteaptă pentru o evadare în Vestul Sălbatic cu camere tematice Toy Story.

► Mai multă magie Disney – În calitate de oaspete al unuia din Hotelurile Disney, poți obține în fiecare zi acces exclusiv în anumite părți ale Parcurilor Disney înainte de orele oficiale de deschidere. De asemenea, poți petrece timp cu personajele Disney în fiecare dimineață chiar în holul hotelului tău!

► Mai multe distracții și servicii – Magia nu se oprește când părăsești Parcurile Disney. Poți avea parte de divertisment non-stop în Hotelul Disney, cu o mulțime de facilități de agrement, inclusiv o piscină și o sală de fitness, locuri de joacă pentru copii, restaurante și multe altele (în funcție de hotel și disponibilitate). În plus, ai parcare gratuită, iar dacă vrei să faci cumpărături, acestea îți pot fi livrate chiar la hotel fără a mai fi nevoie să te complici să le cari.

► Toate pachetele de vacanță Disneyland® Paris includ cazare într-un Hotel Disney și bilete pentru ambele Parcuri Disney pentru fiecare zi de ședere. Biletul de intrare îți oferă posibilitatea să experimentezi toate toate atracțiile deschise, parade și spectacole în mod gratuit (cu excepția Shooting Gallery și Video Games Arcade din Disneyland® Park).



SOURCE AND TAGS