Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TIVOLI MARINA VILAMOURA

   Vilamoura Algarve, Portugalia


Descriere

Descriere HOTEL TIVOLI MARINA VILAMOURA:
Fiind situat langa port si avand propria plaja concesionata, hotelul este o referinta pentru turismul de lux din Algarve. Vilamoura este o statiune foarte animata,cu o bogata viata de noapte, ce atrage multe celebritati locale. Centrul Spa al hotelului - Angsana, ofera o gama larga de tratamente cu traditie orientala, iar restaurantele si barurile va delecteaza cu tot felul de delicatese.
Tip masa:
Mic dejun/demipensiune
Localizare HOTEL TIVOLI MARINA VILAMOURA:
Hotelul este situat in Vilamoura. Cu vedere la portul de agrement din Vilamoura, pe de o parte si la Oceanul Atlantic, pe de alta parte.
Plaja:
Plaja din apropiere este cu nisip fin iar intrarea in apa este lina.
Dotari camere:
Hotelul dispune de 383 camere (din care 322 camere standard, 40 deluxe, 18 junior suites) dotate cu balcon, conexiune la internet, seif (gratuit), mini bar, cafetiera, telefon, televizor LCD, uscator de par, aer conditionat. Camerele standard sunt localizate la etajele 1, 2 si 7, au o suprafata de 34mp, au vedere la port sau la mare si capacitate maxima de 3 persoane. Camerele deluxe sunt recent renovate.
Facilitati HOTEL TIVOLI MARINA VILAMOURA:
Hotelul dispune de 3 restaurante (Chilli - serveste preparate atat portugheze cat si internationale, cu vedere spre gradinile hotelului; Menta - un restaurant inconjurat de gradini, intr-o atmosfera racoroasa si relaxanta, cu muzica in surdina serveste masa atat bufet cat si a-la-carte; Peppers`s Steak House - puteti savura o mare varietate de preparate de carne gatite perfect si insotite de sosuri si garnituri deosebite, cu vedre spre port), 4 baruri, birou de golf ce ofera suport pentru pasionatii acestui sport in alegerea unuia din cele 31 de terenuri din regiune, precum si serviciu gratuit de transfer la si de la cursuri, centru Spa, serviciu baby sitting, camera de joaca pentru copii, teren de joaca si piscina pentru copii, o piscina exterioara, o piscina interioara cu apa incalzita, centru de sanatate (sauna, jacuzzi, baie turceasca, sala de fitness), teren de tenis.
Clasificarea agentiei: 5*
Web: www.tivolihotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.