Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Construit pe o suprafata de 15.000 m, hotelul Club Aqua Plaza a fost construit in anul 2000 si renovat in anul 2017.

Distante
-> 90 km de aeroportul Antalya
-> 70 km de aeroportul Gazipasa
-> 25 km de Manavgat
-> 29 km de Side
-> 35 km de Alanya

Facilitati hotel
Sala de conferinte, sala TV, restaurant principal interior si exterior, restaurant a la carte, restaurant pentru servirea gustarilor, aqua bar, snack bar, garden bar, disco bar, bar pe plaja, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, 2 tobogane, programe de animatie, discoteca, volei pe plaja, mini club pentru copii 4-12 ani,
Servicii si facilitati incluse: sezlonguri, saltele, la piscina si la plaja, seif in camera, bauturi alcoolice si racoritoare locale, internet wi-fi in spatiile comune, baie turceasca si sauna, sala de fitness, parcare, tenis de masa, aerobic si gimnastica in apa, inghetata.
Servicii si facilitati contra cost: pavilion la plaja, magazine, peeling si masaj, servicii medicale, spalatorie, billiard, mini golf, teren de tenis si echipament, jocuri mecanice, telefon in camera si la receptie, cafea turceasca, bauturi de import, sporturi nautice.

Dotari camere
Standard: 20-24 m, au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, seif.
Handicap room: 18-21 m au vedere la strada, gradina, terasa, dotate baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, seif.
Family room: 39-43.5 m au vedere la strada, gradina, terasa, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, seif.
Standard eco: 18-21 m au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, seif.
Villa 1: 41-45 m au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, bucatarie, seif.
Dublex villa: 80-85 m au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, bucatarie, seif.
Bunk bed room: 20-26 m au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, bucatarie, seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie