Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Acropolis Museum Boutique Hotel


Descriere

Amplasare

Situat pe o stradă principală, hotelul urban este perfect atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află la câteva secunde distanță de centrul turistic al Atenei. Turiștii pot ajunge la cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături în aproximativ 950 de m. După aproximativ 35 de km se poate ajunge la aeroportul Athen (ATH).

Dotări

Hotelul oferă 21 de camere de nefumători, 3 apartamente și 3 cameră single pe 4 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Camerele au și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Atât hotelul cât și alți ofertanți pun la dispoziție oferte de sport și de petrecere a timpului liber. Cine vrea să facă sport și în timp ce călătorește poate face apel la ciclism/ciclism montan, și contra cost la o sală de fitness și terapii prin masaj. Ofertanți terți propun de asemenea o sală de fitness. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.