Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel urban din categoria de primă clasă se află la cca 8 km de plajă, direct in centrul Atenei, intr-un cartier dinamic cu magazine și locuri de divertisment.

Dotări

Cele 3 suite, cele 20 de camere single și cele 92 de camere duble sunt impărțite pe 8 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj sau in parcare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de inchiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat „Queen size”, de un pat „King size” sau de o canapea. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul, combina muzicală și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. In plus, clienții pot să apeleze la serviciul de curățenie finală. In cameră se găsesc și papuci de casă. In baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber in mod flexibil. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, aerobic și terapii prin masaj. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant cu aer condiționat, o sală de mese, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun, pranz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie