Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paloma Family Club

de la
434  429 
Tarif / persoana
* perioada 04.06.2023 - 11.06.2023 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Oaspe╚Ťii pot sta intr-unul dintre frumoasele apartamente puse la dispozi╚Ťie de acest complex lini╚Ötit, care ofer─â cazare confortabil─â in regim all inclusive ╚Öi o atmosfer─â minunat─â. De asemenea, pute╚Ťi descoperi imprejurimile naturale variate ale fermec─âtoarei localit─â╚Ťi Bitez, situat─â in apropiere de centrul ora╚Öului Bodrum.

Apartamentele sunt inconjurate de o livad─â luxuriant─â de mandarini. La numai 5 minute se g─âse╚Öte golful Bitez, cunoscut ca un paradis pentru windsurfing. V─â pute╚Ťi relaxa lang─â piscin─â cu b─âutura favorit─â de la bar, iar copiii se joac─â in ap─â. De asemenea, oaspe╚Ťii pot juca o partid─â de biliard sau se pot plimba pe plaj─â, admirand Coasta de Turcoaz. V─â pute╚Ťi aventura pentru a explora restul peninsulei sau pentru a vizita centrul plin de via╚Ť─â al ora╚Öului Bodrum.
Bucura╚Ťi-v─â de pacea ╚Öi lini╚Ötea acestui mediu, fiind in acela╚Öi timp in apropierea locurilor de divertisment ╚Öi a magazinelor din centrul ora╚Öului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.