Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Allegro Playacar

de la
1689 
Tarif / persoana
* perioada 17.11.2024 - 25.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Complexul Allegro Playacar All Inclusive se află la 3 km de Playa del Carmen si oferă o zonă de plajă privată, cu facilităti pentru sporturi nautice. Există 3 piscine in aer liber, terenuri de tenis si un centru spa.

Bungalourile au balcon sau terasă si sunt proiectate in stil polinezian. Toate sunt prevăzute cu aer conditionat si ventilator. Includ o zonă de relaxare cu TV prin satelit, minibar si aparat de cafea.

Complexul oferă 4 restaurante, 4 baruri si o discotecă cu bar. Barul tip bufet serveste preparate internationale. Aveti la dispozitie un snack bar, un restaurant grill, un restaurant mexican si un restaurant italian. De asemenea, există un cocktail bar si un bar langă piscină.

Pe langă mancare si băutură, tarifele cuprind o serie de activităti supravegheate. Acestea includ un club pentru copii, diverse activităti sportive si cursuri de scufundări, caiac sau windsurfing. Seara vă puteti bucura de divertisment.

Receptia deschisă nonstop oferă servicii de schimb valutar, iar biroul de turism asigură si un serviciu de inchiriere auto. Complexul Allegro Playacar All Inclusive se află la 45 de minute de mers cu masina de Aeroportul din Cancún.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.