Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Ocean Maya Royale - Adults Only

   Playa Del Carmen Quintana Roo

de la
1920  1919 
Tarif / persoana
* perioada 17.11.2024 - 25.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest complex amplasat pe tărmul oceanului oferă nenumărate activităti de agrement, un restaurant cu meniu international, tratamente si servicii complete de spa si acces direct la plaja din centrul Rivierei Maya, langă Cozumel si Cancun.

Complexul are un centru de scuba diving, un club de noapte si activităti organizate zilnic astfel incat există ceva pe placul fiecăruia la Ocean Royale. Puteti să profitati de programul live de divertisment oferit de complex in fiecare seară sau să vă relaxati intr-una din cele 2 piscine de pe malul oceanului.

Pe parcursul sejurului la Ocean Royale puteti să incercati din marea varietate de optiuni culinare, inclusiv din bucătăria japoneză autentică si mancărurile traditionale mexicane. De asemenea, complexul are mai multe baruri.

In imprejurimile complexului Ocean Royale puteti să descoperiti o mare varietate de activităti de agrement, inclusiv schi-jet si excursii cu ghidul prin junglă. De asemenea, in această zonă se găseste unul dintre cele mai mari recife de corali din lume, fiind ideală pentru scuba diving sau snorkeling.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.