Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Situat pe promenada de pe faleza Fuengirola, Angela Hotel Fuengirola ofera acces usor la autostrada A7. Pe plajele de langa proprietate se gasesc diverse facilitati pentru sporturi nautice. Gara Fuengirola se afla la 5 minute de mers pe jos.


FACILITATI
Hotelul Angela are un centru de wellness si o piscina infinita in aer liber. Camerele au aer conditionat, TV


prin satelit si balcon privat cu vedere la mare.
Centrul de wellness are piscina interioara, sauna, baie turceasca si sala de masaj.
Hotelul Angela organizeaza spectacole regulate, inclusiv o seara flamenco pe saptamana. De asemenea, oaspetii pot participa la cursuri de dans si seri de bingo.


RESTAURANT
Restaurantul tip bufet serveste preparate internationale. Snack barul de la piscina ofera bauturi si mese usoare pe tot parcursul zilei.


CAMERE
Camerele de la Hotelul Angela Fuengirola au podea cu gresie si beneficiaza de multa lumina naturala. Fiecare camera este dotata cu facilitati pentru prepararea de ceai si cafea.
Camera dubla sau twin cu vedere la mare
Camera single standard cu vedere la mare
Suita Junior cu vedere la mare


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.