Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stella Beach Panormo


Descriere

LOCALIZARE
Situat chiar pe o plaja stancoasa din Panormos, Stella Beach Hotel se afla la 500 de metri de plaja de nisip Panormos, precum si de taverne si minimarketuri. Receptia deschisa non-stop poate facilita inchirierea de autoturisme pentru ca oaspetii sa poata explora orasul Rethymnon, aflat la 22 km. Oaspetii beneficiaza de parcare privata gratuita.

FACILITATI
Stella Beach Hotel are o piscina in aer liber cu zona separata pentru copii. Inconjurat de o gradina, hotelul ofera camere cu aer conditionat si vedere la Marea Cretei. Exista WiFi gratuit in zonele publice.

RESTAURANT
Umbrit de o bougainvillea, restaurantul din incinta serveste un mic dejun tip bufet si mancaruri grecesti si are vedere la Marea Cretei. La snack barul de la piscina, oaspetii pot comanda bauturi racoritoare si gustari.

CAMERE
Toate camerele sunt decorate in stil traditional si ofera balcon mobilat si televizor. Baia privata include dus sau cada.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.