Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amazones Villas Apartments

de la
498  429 
Tarif / persoana
* perioada 03.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Suceava
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasat în Stalida (Creta), Amazones Villas Apartments se află la 200 m de plaja Stalida și oferă apartamente cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Proprietatea are servicii de concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 27 camere. Unele camere au balcon, cu vedere la grădină, unde oaspeții se pot relaxa în compania celor dragi. În camere există baie cu duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele confortabile de la Amazones Villas Apartments au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Amazones Villas Apartments au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Amazones Villas Apartments oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria locală și mediteraneană așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Amazones Villas Apartments are o sală special amenajată pentru servirea micului dejun. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber cu tobogan cu apă, pentru cei dornici de distracție. Amazones Villas Apartments dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este minigolful.

În zonă se organizează sesiuni de scufundări și se poate practica ciclism. Amazones Villas Apartments este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie, sesiuni de snorkelling și de pescuit. Amazones Villas Apartments oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată, prevăzută cu tobogane cu apă. Copiii au la dispoziție cărți, dvd-uri, jocuri și puzzle-uri.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu Tv. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Amazones Villas Apartments are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la o distanță de 23 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Amazones Villas Apartments sunt: Muzeul Folcorului Lixnostatis - 1,4 km, Acvariul Aquaworld - 3,7 km, Malia Strip - 3,9 km.


Restaurante:
Amazones - Bucătărie: grecească, mediteraneană, locală, grătar, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Umbrele de soare
Schimb valutar
Ciclism
Wi-Fi zone publice gratuit
Pescuit - cu plata
Biliard - cu plata
Windsurfing - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Seif - cu plata
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Snorkelling - cu plata
Minigolf
Golf
Parcare la proprietate
Meniu pentru copii - cu plata
Concierge
Cuptor cu microunde
Apartamente
Cuptor
Birou
Șezlonguri
Călărie - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Camere pentru nefumători
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Plajă cu nisip
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Scufundări - cu plata
Plajă
Parcare pe stradă
Curăţătorie chimică - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Facilități călcat
Grătar - cu plata
Vedere la grădină
Tv în spațiile comune
Tobogan cu apă
Jocuri și puzzle-uri
Cărți, DVD-uri, muzică pentru copii
Fierbător
Jucării pentru piscină
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Aqua park (în zona proprietății) - cu plata
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Chicinetă
Plajă - la 200 m
Canapea extensibilă
Fier de călcat
Sală pentru mic dejun
Snack bar

Locatie