Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astir Beach

   Heraklion Crete, Grecia

de la
638  599 
Tarif / persoana
* perioada 11.06.2024 - 18.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Targu Mures
Verifica disponibilitate

Descriere

Astir Beach este o proprietate de 4 stele care se află pe malul mării, în Gouves (Creta-Heraklion), și oferă piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 181 camere. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Camerele confortabile de la Astir Beach au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic.

Astir Beach pune la dispoziția oaspeților un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Astir Beach are în dotare jacuzzi Pentru cei interesați proprietatea oferă o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este minigolful. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Astir Beach organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Astir Beach are în apropiere o plajă cu nisip.

Astir Beach se află la 18 km de Orașul Heraklion și la 11,3 km de Aeroportul Internaţional Heraklion. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Astir Beach sunt: Cretaquarium Thalassocosmos - 1,5 km, Parcul de agrement Dinosauria Park - 1,8 km, Parcul de agrement Watercity - 5,0 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Seif
Jacuzzi
Schimb valutar
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Meniu bufet
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Animatori
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
2 baruri
Business centre
Minigolf
All Inclusive
Tratamente corporale - cu plata
Baie cu aburi
Parcare la proprietate
Lobby bar
Umbrele de soare - cu plata
Demipensiune
Mic dejun
Saună
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Plajă cu nisip
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Divertisment de seară
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Sală de conferințe - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Plajă - la 50 m
Bar la piscină
Muzică/ spectacole live
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Șezlonguri - cu plata
Pensiune completă
Snack bar