Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mirage Studios


Descriere

Localizare:
Mirage Studios este localizat in centrul statiunii Malia, la cativa pasi de restaurante, cluburi, farmacii si supermarketuri. Cea mai apropiata plaja este la 650 m de plaja. Orasul Heraklion este la 33 km distanta, unde se pot intalni aeroportul si portul orasului.
Facilitati:
Hotelul dispune de piscina cu jacuzzi, gradina, umbrele cu sezlonguri, zona de lounge cu TV prin satelit, wifi, parcare privata, camera de bagaje, rent a car, biliard (contra-cost).
*animalele de companie nu sunt acceptate in incinta cladirii
Restaurant:
-Snack Bar ofera o varietate de bauturi si gustari de la sandwich-uri prajite, salate fresh, burgeri pana la un mic dejun consistent, paste si pizza.
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de baie cu dus, chicineta, zona de luat masa, TV prin satelit, uscator de par, wifi si balcon.
-Standard Twin/Double Studio18mp: dispune de doua paturi single sau un pat double. Capacitatea maxima de doua persoane
-Standard Triple Studio 20mp: dispune de trei paturi single. Capacitatea maxima de trei persoane
-Superior Double Studio 20mp: dispune de un pat double. Capacitatea maxima de doua persoane.
-Superior Triple Studio 23mp: dispune de un pat double si un pat single. Capacitatea maxima de trei persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.